Scula Oscilanta

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Scula Oscilanta, un produs Fein. Scula oscilanta multimaster start multitool eficienta amenajari renovari, echipare baza taierea ferastraul in lemn, metale, gips carton materiale plastice. prindere scula starlock viteza mai mare lucru inalta precizie datorita transmisiei fora fara pierderi. Quickin schimbare scula sub secunde printr un sistem fixare rapida patentat, fara scule. sistemului prindere scula starlock avei acces la cca accesorii clasa performana starlock starlockplus. Motor motor sigur la suprasarcina coninut ridicat cupr mai inalta performana lucru eficient. Reglare electronica fara trepte turatiei. Angrenaj metalic rezistena ridicata la solicitare durata maxima viaa, datorita fabricarii tuturor lor angrenajului din metal. Executie oala stabilitate cablu industrial raza aciune mare datorita cablului din cauciuc conductori subiri, lung metri, calitate industriala. oscilatii rot. prindere scula starlock schimbare scula quickin amplitudine Categoria Scule Oscilante. Pentru preturi avantajoase vezi Scule Oscilante Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Ciocanul demolator cu motor fara perii, este echipat cu un motor de 2.200 W care asigura o putere mare de demolare. Energia de impact a ciocanului este de 42 J, ceea ce il face potrivit pentru sarcini..
Set Powerpack
Set Powerpack

Incarcatorul acumulator este utilizat pentru incarcarea acumulatorilor Li-Ion de 18V inclusi in pachet. Masina de gaurit cu percutie are o turatie reglabila la mersul in gol intre 0 - 550/ 0 - 2000 rpm..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Dimensiunea mesei fierastraului este de 493 x 300 mm, iar inaltimea de trecere maxima este de 155 mm. Latimea de taiere maxima pe care o poate realiza acest fierastrau cu banda este de 305 mm. Fierastraul..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.