Pompa Zugravit

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pompa Zugravit, un produs Larius. Pompa airless piston ofera un model regulat pulverizare fara fluctuaii. Pompa vopsit electrica piston var lavabil, amorsa, grund, lac, vopsea pe baza ulei, etc. Completa manometru, furtun, pistol, filtr pistol, baza suport duza, duza. Jolly pe carucior complet echipata gat lucru furtun anti pulsatii debit maxim, minut duza, motor de. Categoria Pompe Zugravit. Pentru preturi avantajoase vezi Pompe Zugravit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Aceasta este o placa compactoare grea, reversibila, echipata cu motor Honda pe benzina. Este un utilaj conceput pentru a compacta suprafetele de teren, cum ar fi solurile, asfaltul sau pavajele, si are..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Latimea de lucru a placii este de 43 cm, iar frecventa de vibratie este de 85 Hz. Aceasta permite compactarea eficienta a solului, asigurand rezultate optime in timpul lucrarilor. Viteza de lucru este..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Masina de taiat asfalt beton este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniu, deoarece ofera performanta, precizie si durabilitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea lucrarilor, acest..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

In ceea ce priveste dimensiunile fizice ale fierastraului, acestea sunt 560x460x1710 mm. Nivelul presiunii acustice LpA este de 85,1 dB (A), iar nivelul puterii sunetului LWA este de 98,1 dB (A). Greutatea..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.