Pompa Airless Spray Electric

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pompa Airless Spray Electric, un produs Titan Wagner. Pompa airless este echipamentul ideal pentru aplicarea eficienta a emulsiilor, substraturilor, umpluturilor, grundurilor, vopselelor pe baza de rasini, acrilice, sintetice si latex. Aceasta are o capacitate de debit material de 2 litri pe minut, asigurand astfel o aplicare rapida si uniforma a vopselei.

Unul dintre punctele forte ale acestei pompe este tehnologia sa inovatoare de pulverizare fara aer la presiune scazuta. Aceasta tehnologie permite eliberarea in aer a unei cantitati reduse de particule de vopsea, cu pana la 55 la suta mai putine decat alte pompe traditionale. Astfel, se reduce semnificativ riscul de pulverizare accidentala a vopselei in aer, asigurand astfel o aplicatie mai precisa si mai eficienta.

Designul compact al pompei o face usor de manevrat si de transportat, permitand astfel utilizatorului sa lucreze in mod convenabil chiar si in spatii restranse. Sistemul flexibil de aspiratie permite utilizarea usoara a pompei in combinatie cu diverse tipuri de recipiente sau pachete de vopsea, astfel incat lucrarile sa poata fi realizate fara intreruperi sau schimbari complicate.

Un aspect inovator al pompei este posibilitatea de a lubrifia pistonul prin simpla apasare a unui buton. Acest lucru permite intretinerea usoara si rapida a pompei, prevenind astfel eventualele defecte cauzate de uzura.

Panoul digital este dotat cu o afisare care indica consumul de vopsea si orele de functionare, oferind astfel utilizatorului informatii importante despre performanta pompei si necesitatea unui service sau intretinere.

Pompa este prevazuta cu un filtru de material integrat, care retine impuritatile si particulele mai mari, asigurand astfel o aplicare a vopselei fara probleme. Acest filtru este usor de curatat si de inlocuit, contribuind astfel la mentinerea unei performante optime a pompei.

Recomandata pentru suprafete de pana la 200 de metri patrati, pompa airless este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniul vopselurilor care doresc sa obtina rezultate de calitate superioara intr-un timp scurt si eficient. Categoria Pompe Zugravit.
Pentru preturi avantajoase vezi Pompe Zugravit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este dotata cu amortizoare heavy-duty care impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor. Aceasta caracteristica ajuta la reducerea disconfortului pentru operator, precum si la prevenirea..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Forta centrifuga a acestei placi compactoare rotunde este de 14 kN, ceea ce asigura o compactare puternica si durabila a solului. Dimensiunile masinii sunt de 46 x 43 x 98 cm, ceea ce o face usor de manevrat..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

In ceea ce priveste dimensiunile fizice ale fierastraului, acestea sunt 560x460x1710 mm. Nivelul presiunii acustice LpA este de 85,1 dB (A), iar nivelul puterii sunetului LWA este de 98,1 dB (A). Greutatea..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.