Kit Vopsitorie Lacuire

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Kit Vopsitorie Lacuire, un produs Titan Wagner. Pompele superfinish pentru modelele sf, sf, sf, continut kit furtun inalta presiune npsm. Bar pistol airless extensie duza filet duza finefinish trade lac duza finefinish trade materiale … pentru toate pompele superfinish pentru modelele sf, sf, sf, continut kit furtun inalta presiune npsm. Bar pistol airless extensie duza filet duza finefinish trade lac duza finefinish trade materiale umplere recipient curatare duze tipclean filtre rosii bucati rezervor l. Categoria Accesorii Pompe Zugravit. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Pompe Zugravit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Pompe Zugravit:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Acest aparat este dotat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un pachet de furtun, si ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru lucruri precum sarma de sudura, electrozi sau alte unelte necesare, facandu-l..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Pentru a asigura o taiere precisa, acesta este prevazut cu ghidaje de precizie cu 3 role. De asemenea, fierastraul are o functie de aspiratie, care permite eliminarea eficienta a prafului si a resturilor..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor anti-vibratii este un instrument puternic potrivit pentru utilizarea in constructii. Are o putere absorbita de 850 W si este echipat cu functia AVT (Anti-Vibration Technology), care..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.