Electropalan Cablu Trifazic

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Electropalan Cablu Trifazic, un produs Officine Iori. Electropalan, cablu motor trifazic dispozitiv ridicare lucrari. Ascensorul lucrari constructii medii. Structura suport standului se monteaza rapid. Stativ solid si fiabil, care garanteaza eficienta dovedita in timp util. Reductor in baie ulei. Ascensorul include role deplasare pe suportul metalic. include suportul metalic lei tv inclus. Sarcina trifazat motor, motor intensitatea curentului, motor ratie reductie, cablu rupere rezistenta la rupere maxima cablu clasa ridicare alte denumiri palan electric, electro palan, macara electrica, scripete electric, troli electric fabricat in italia officine un producator italian experienta in productia electropalanelor fondat in. Palanele electrice produse respecta cele mai stricte standarde calitate, oferind durata mare viata pe santierele din intreaga lume. Categoria Electropalane Santier. Pentru preturi avantajoase vezi Electropalane Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Trifazic
Electropalan Macara Cablu Trifazic

Cu dimensiunile sale compacte de 1900x142x350 mm si o greutate de 166 kg, acest electropalan este usor de manevrat si transportat in diverse locatii de lucru. In ceea ce priveste dotarile optionale, acest..
Electropalan Macara Cablu Monofazic
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Acest electropalan profesional tip macara este o solutie ideala pentru diverse aplicatii de ridicare a sarcinilor de pana la 500 kg. Cu motorul monofazic puternic si bratul rotativ la 360 de grade, acesta..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.