Aparat Sudura Invertor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Sudura Invertor, un produs Jasic. Aparat sudura invertor lesynerg detaliata aparat sudura a, tehnologie inverter. utilizat toate tipurile electrozi, rutilici, bazici, inox, fonta. Foarte util datorita greutatii reduse. volum si consum redus. un reglaj continu al curentului sudura ajutorul potentiometrului reglaj. Amorsare usoara datorita curentului continuu,penetrare buna materialului sudura. Compact, usor si modern. Cuple conectare este dotat ventilator care mar este sudura. Arc force transfer uniform al picaturii sudura la inceputul sudurii, hot start amorsare usoara. Electrozi utilizabili. Clasa izolatie curent maxim in durata activa in. Categoria Invertor Sudura Mma. Pentru preturi avantajoase vezi Invertor Sudura Mma Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Aparatul de sudura este un echipament sofisticat si performant in industria sudurilor. Este un aparat de sudura tip TIG, controlat de un microprocesor, conceput pentru a suda in curent continuu sau alternativ,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este ideal pentru munca de productie de la medii la mari. Acesta poate face fata cerintelor ridicate de sudura, asigurand rezultate precise si de inalta calitate. De asemenea, aparatul este echipat..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Are o masa din fonta robusta, cu scala gradata si este rabatabila la un unghi de 45 de grade, ceea ce permite efectuarea de taieturi in unghiuri diferite. Fierastraul ofera si posibilitatea de taiere longitudinala..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un alt aspect important este limitatorul de cuplu, care va opri automat functionarea masinii in momentul in care se intalneste o armatura. Acest lucru previne deteriorarea instrumentului si reduce riscul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.