Aparat Radio Digital

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Radio Digital, un produs Festool. Suna intotdeauna bine. Ambalat perfect. Acum si ca varianta dab. Posibilitati diversificate receptie si redare prin interfata bluetooth si aux in disponibil ca radio analogic sau digital interfata integrata incar carea aparatelor externe precum dispozitivele mobile la sonor design compact, modern si robust. Modalitate operare intuitiva datorita tastelor mari si display ului iluminat interfata bluetooth functie hands free telefon forma constructiva compacta antena flexibila, asigurata contra ruperii insotitorul santier, atelier si timp liber pentru ascultarea melodiilor preferate din telefon, player, notebook etc. prin interfata aux in sau prin bluetooth. receptia emitatorilor analogici si digitali dab. functionare pachete acumulatori sau cablu retea receptia semnalelor analogice si digitale interfata incar carea aparatelor externe articole incluse adaptor incarcator cablu aux in, in buzunar. Domeniul frecventa ukw. Mhz, difuzor functionare pachete acumulatori au Categoria Aparat Radio Santier.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Power Station
Power Station

De exemplu, se pot executa aproximativ 50 de decupaje pentru o plita cu TS 55 cu aspirare si PS 420 (pentru colturi). De asemenea, este posibila efectuarea a aproximativ 560 de taieri de retezare in parchet..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Greutatea acestui nivel laser este de 1,6 kg, oferind astfel o manevrabilitate usoara si confortabila in timpul utilizarii. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este un instrument de masura..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul constant al vitezei si controlul electronic al turatiei permit utilizatorului sa ajusteze puterea si viteza ciocanului in functie de necesitatile lucrarii. Functia Soft Start asigura pornirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.