Masina Insurubat Ambreiaj

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Insurubat Ambreiaj, un produs Dewalt. Scula electrica usor folosit un cupl reglabil pana la nmsistemul control al cuplului ambreiaj invers al masinii permite setarea momentului cupl mentinand insurubare indiferent nsitatea variabila materialului cum ar fi lemnuldesignul compact si greutatea redusa reduc efortul si cresc productivitateacomutatorul si manerul acoperite cauciuc reduc vibratiile si sporesc confort. Categoria Masini Insurubat. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Insurubat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Acumulatorul Li-Ion 18V are o capacitate de 5Ah, ceea ce permite o autonomie mare de lucru. Este compatibil cu toate uneltele si incarcatoarele de 18V..
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Caracteristicile de siguranta ale mixerului includ un sistem de prindere M14 cu montaj standard, care garanteaza stabilitatea si securitatea amestecarii, precum si un sistem de siguranta care minimizeaza.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este un instrument puternic, conceput pentru lucrarile de demolare si spargere. Cu o putere de 1500 de wati si o frecventa de batai intre 950 si 1900 bpm, acesta asigura o eficienta..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.