Masina Debitat Statie Incarcare

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Debitat Statie Incarcare, un produs Dewalt. Masina de debitat este un ferastrau portabil cu o constructie usoara si optimizata, avand doar 22 kg. Acesta este cel mai usor ferastrau portabil din clasa sa. Carcasa din otel protejeaza ferastraul in cazul loviturilor pe santier.

Sistemul de ghidare cu pinion si cremaliera, cu blocare in fata si in spate, si cu scala foarte exacta face ca acest ferastrau sa fie extrem de precis si usor de utilizat. Permite utilizatorului sa obtina taieri precise si curate.

Fierastraul are o masa robusta si este echipat cu un motor puternic de 54V care asigura performante ridicate in toate aplicatiile. Cu acest motor puternic, ferastraul poate taia rapid si eficient materialele dure.

Sistemul de ghidare ofera o capacitate de despicare mare, ceea ce inseamna ca acest ferastrau este potrivit pentru taieri de precizie si taieri de dimensiuni mari. Poti sa tai cu usurinta materiale groase si grele.

Bancul din aluminiu turnat asigura precizie si acuratete in timpul taierilor. Acesta mentine o suprafata plana si stabila pentru a obtine taieri precise.

Masina de debitat este echipat cu un acumulator de 6.0Ah si 54V, care ofera o autonomie ridicata. Acest acumulator este complet compatibil cu alte scule electrice cu acumulatori de 18V din gama XR. De asemenea, permite alimentarea unor scule electrice de mare putere datorita voltajului de 54V.

Comparativ cu sculele cu cablu electric, aceasta masina de debitat ofera portabilitate mare, fara a face compromisuri la putere sau autonomie. Astfel, utilizatorii pot beneficia de mobilitate si performante ridicate in acelasi timp. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu..
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Ax de debitare si ghidaj reglabil: Axul de debitare al masinii are un diametru de 25.4 mm, permitand montarea diverselor discuri pentru metal. De asemenea, ghidajul masinii este mare si foarte usor reglabil,.
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Corpul si masa masinii de debitat sunt realizate din aluminiu turnat, ceea ce garanteaza o precizie mare in ambele moduri de taiere - atat pentru lemn, cat si pentru aluminiu. Acest material a fost ales.
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Pentru a imbunatati siguranta in timpul utilizarii, masina este dotata cu un microintrerupator incorporat in usa. Acesta previne pornirea accidentala a masinii atunci cand usa este deschisa, astfel protejand.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Debitorul este echipat cu un disc ferastrau SERIE 30, avand 24 de dinti. Acest disc este ideal pentru taierea rapida si precisa in diferite materiale. Aceasta masina ofera toate caracteristicile si accesoriile.
Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed
Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed

Pentru o curatare mai usoara, sistemul de taiere este detasabil, astfel incat sa se poata curata in mod eficient, fara a intampina obstacole. Masina beneficiaza de un ghidaj de taiere cu doua pozitii (90.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Acest aparat este dotat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un pachet de furtun, si ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru lucruri precum sarma de sudura, electrozi sau alte unelte necesare, facandu-l..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.