Masina Debitat Metal

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Debitat Metal, un produs Dewalt. Masina debitat metal este versiunea imbunatatita modelului un motor complet mai puternic. dotata un motor putere ofera pana la folosind un disc abraziv inseamna ca aveti toata puterea necesara cele mai grele aplicatii. Protectia scanteie reglabila manerul orizontal integrat fac ca aceasta masina sau fie usor utilizat. Poate taia placa otel pana la fara lichid raciregardul pivotare grade permite taieri la unghi rapide si precisearcul compresie asigura mis care mai lina si durabilitate crescuta fata arcurile torsiunereglare rapida si usoara adancimiibutonul blocare axului permite schimbarea lamei fara problemecompartimentul colectare poate fi accesat fara cheie permite utilizatorilor golirea rapida si fara probleme. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Ax de debitare si ghidaj reglabil: Axul de debitare al masinii are un diametru de 25.4 mm, permitand montarea diverselor discuri pentru metal. De asemenea, ghidajul masinii este mare si foarte usor reglabil,.
Masina Debitat Statie Incarcare
Masina Debitat Statie Incarcare

Masina de debitat este echipat cu un acumulator de 6.0Ah si 54V, care ofera o autonomie ridicata. Acest acumulator este complet compatibil cu alte scule electrice cu acumulatori de 18V din gama XR. De.
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Ghidajul posterior al masinii este inalt si stabil, ceea ce imbunatateste precizia in toate aplicatiile de taiere in unghi. Acest lucru inseamna ca veti obtine taieturi precise si uniforme intr-o varietate de unghiuri..
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Un alt avantaj al acestei masini este reglajul pentru taiere oblica, care permite un unghi de inclinare a lamei intre 0 si 45 de grade. De asemenea, ghidajul paralel poate fi conectat pe ambele margini.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Debitorul este echipat cu o masa de lucru de 250 mm, ceea ce permite utilizatorului sa efectueze taieturi precise si eficiente. Debitorul este construit cu o carcasa solida din otel, ceea ce il protejeaza.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.