Nivela Laser Multi

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Nivela Laser Multi, un produs Makita. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale forte este faptul ca utilizeaza un fascicul luminos de culoare verde, ceea ce permite o vizualizare foarte buna chiar si in conditii de lumina puternica.

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie ridicata si poate lucra fara intreruperi pe durata unei zile intregi.

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal si luminos, astfel incat utilizatorul poate ajusta nivelul de lumina in functie de nevoile sale.

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515 nm, respectand astfel standardele de siguranta.

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins intre -10 si 40 grade C, ceea ce o face utila in diferite conditii de lucru. Pentru un plus de practicitate, nivela laser are un filet trepied de 5/8 inch, permitand astfel montarea pe suporturi de trepied.

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii optime a echipamentului.

Greutatea acestui nivel laser este de 1,6 kg, oferind astfel o manevrabilitate usoara si confortabila in timpul utilizarii. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este un instrument de masura performant, precis si usor de utilizat, fiind ideal pentru profesionisti din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare. Categoria Nivele.
Pentru preturi avantajoase vezi Nivele Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Mana:

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.