Masina Debitat Zidarie

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Debitat Zidarie, un produs Makita. Masina de debitat zidarie este o masina de taiat profesionala cu o putere absorbita de 2.400 W. Este echipata cu un disc de taiere cu un diametru de 305 mm si o adancime de taiere de 100 mm. Aceasta dispune de un sistem SJS care previne arderea motorului, facand-o mai sigura si mai durabila in utilizare.

Un aspect important al acestei masini este functia Soft Start care asigura pornirea lenta a masinii pentru a proteja atat masina cat si reteaua electrica. Carcasa masinii este ajustabila si are un adaptor pentru aspirare integrat, permitand utilizatorului sa lucreze intr-un mediu mai curat si fara praf.

Sistemul Super Joint System este o caracteristica importanta, care permite utilizarea usoara si confortabila in timpul taierii si absoarbe socurile accidentale produse la blocare, protejand astfel masina si utilizatorul.

Cu privire la datele tehnice, aceasta masina functioneaza la o turatie in gol de 5000 rpm si are un nivel de presiune acustica de 102 dB(A) si un nivel de putere sonora de 113 dB(A). Are dimensiunile de 648 x 240 x 273 mm si o greutate de 10,4 kg. Lungimea cablului de alimentare este de 2,5 metri.

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat. Categoria Masini Debitat Metale.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Manerul este cauciucat si moale, oferind o prindere sigura si confort ridicat in utilizare. Acest lucru este important pentru a putea manevra cu precizie si control ciocanul in timpul lucrarilor de demolare...
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Sudura poate fi realizata cu usurinta incepand de la 10 amperi, ceea ce il face potrivit si pentru foile subtiri. Designul compact, ergonomic si greutatea redusa faciliteaza utilizarea in diverse medii,..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Constructia in 4 puncte asigura o stabilitate ridicata, astfel incat masina sa fie stabila in timpul utilizarii. Exista o lampa de control care anunta inceperea utilizarii, pentru a evita accidentele nedorite...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Fierastraul cu banda este un instrument puternic, versatil si usor de utilizat. Cu o gama larga de caracteristici si accesorii, poate face fata cu usurinta multor proiecte de taiere si prelucrare a diferitelor materiale...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Este un fierastrau profesional cu banda, potrivit pentru taierea lemnului sau materialelor plastice moi. Acesta este dotat cu 2 viteze prin schimbarea curelei, ceea ce permite ajustarea vitezei de taiere..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.