Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion, un produs Makita. Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie ridicata impotriva prafului datorita tehnologiei Extreme Protection. Pentru o vizibilitate optima in timpul lucrului, ciocanul rotopercutor este dotat cu o lumina de lucru tip LED.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri pe minut, iar turatia in gol poate fi reglata intre 250 si 500 de rotatii pe minut. Energia de impact este de 8.0 J conform standardului EPTA.

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea, ciocanul rotopercutor beneficiaza de tehnologia Anti-Vibratii (AVT). Ciocanul rotopercutor are o lungime de 473 mm si o greutate de 7,3 kg conform normelor EPTA.

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De asemenea, este inclus si un incarcator Li-ion cu 2 porturi. Categoria Ciocane Rotopercutoare Demolatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Sudura poate fi realizata cu usurinta incepand de la 10 amperi, ceea ce il face potrivit si pentru foile subtiri. Designul compact, ergonomic si greutatea redusa faciliteaza utilizarea in diverse medii,..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Fierastraul este alimentat la o tensiune de 230 Volt ?i are o putere motor de 750 W. Viteza motorului este de 1400 rpm, iar diametrul rolei este de 305 mm. Viteza de taiere poate fi reglata intre 300 si 800 m/min...
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfeca electrica de taiat tabla ondulata cu acumulatori este un instrument puternic, versatil si usor de utilizat, conceput pentru a realiza taieri precise si curate. Cu caracteristici inovatoare si..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Dispozitivele LED pentru schimbarea periilor si pentru problemele electrice faciliteaza inlocuirea periei si ofera indicatii clare in cazul aparitiei unor defectiuni electrice. Limitatorul de cuplu, in..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Caracteristicile ciocanului demolator includ functia Soft Start, care permite pornirea lenta a masinii pentru a proteja atat masina in sine, cat si reteaua electrica. Ciocanul are un maner cauciucat moale,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.