Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Comoda

-Masa Machiaj--Masa Birou Machiaj--Colectii Living--Colectia Paris-

Setul de masa toaleta cosmetica pentru machiaj este conceput intr-un design elegant si modern, fiind de culoare alba. Masa are o lungime de 60 cm si este destinata in special activitatilor de machiaj si ingrijire personala.

Masa dispune de doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru produsele si accesoriile de machiaj. Aceste sertare sunt foarte utile pentru a pastra ordine si a avea toate lucurile la indemana.

In partea superioara a mesei se afla o oglinda rabatabila, care poate fi ajustata in functie de necesitati. Aceasta oglinda este foarte practica, deoarece permite vizualizarea si aplicarea machiajului cu usurinta. Oglinda poate fi amplasata in diferite unghiuri, pentru a obtine cel mai bun unghi de vizualizare.

Setul mai include si o comoda pentru sezut, care vine cu doua sertare. Aceasta comoda ofera o optiune suplimentara de depozitare, fiind ideala pentru pastrarea unor obiecte precum bijuterii, creme sau alte accesorii de ingrijire personala.

In ansamblu, acest set masa toaleta cosmetica pentru machiaj este un item foarte practic si estetic. Ofera spatiu generos de depozitare, si se potriveste perfect in orice incapere sau colt de infrumusetare. Este ideal pentru a crea un spatiu dedicat machiajului si ingrijirii personale.


Categoria Masa Machiaj. Pentru preturi avantajoase vezi Masa Machiaj Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Mobila din categoria Masa Machiaj:
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta
Toaleta Consola Machiaj Masuta Bancuta

Consola cosmetica, practica si stilata se afla in partea de jos a mesei si ofera spatiu suplimentar de depozitare. Dispune de mai multe sertare si rafturi, astfel incat sa poti organiza si stoca ordonat..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaunel Tapitat

Acest set de masa toaleta cosmetica pentru machiaj cu culoare alba adauga un nivel de eleganta si stil in incapere, permitandu-va sa va bucurati de momentele de infrumusetare intr-un spatiu organizat si..
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta
Toaleta Machiaj Oglinda Tripla Masuta

Blatul mesei este spatios, avand suficient spatiu pentru asezarea tuturor produselor si accesoriilor de machiaj. Acesta este acoperit cu un strat de sticla, permitand o curatare usoara si conferind un..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Tapitat
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun Tapitat

Scaunul poate fi asezat sub masa de toaleta iar inaltimea sa este potrivita pentru a ajunge la nivelul mesei si a oglindei fara dificultate. Dimensiunile scaunului sunt perfecte si pentru a-l putea utiliza..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Oglinda Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj este o solutie practica si eleganta pentru a crea un colt dedicat machiajului si ingrijirii personale. Prin combinatia dintre masuta, oglinda si scaunul confortabil,..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Comoda

Comoda, de asemenea alba, este prevazuta cu un blat spatios, pe care iti poti aseza toate produsele cosmetice si de ingrijire necesare. Comoda are si sertare suficiente pentru a putea depozita ordonat..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Makeup

Setul masa alba pentru toaleta cosmetica de machiaj ofera un spatiu functional si elegant pentru a se realiza rutina zilnica de infrumusetare, fiind atat practic, cat si atractiv din punct de vedere estetic...
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica
Toaleta Machiaj Masuta Oglinda Cosmetica

Pe partea frontala a mesei, sunt dispuse comode sau sertare spatioase, care pot fi utilizate pentru a pastra in ordine toate produsele si accesoriile de machiaj. Sertarele sunt suficient de adanci pentru..
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun
Toaleta Machiaj Oglinda Masuta Scaun

Setul masa alba, toaleta si cosmetica este o alegere perfecta pentru persoanele care iubesc machiajul si ingrijirea personala. Designul sau simplu, dar elegant, il face potrivit pentru orice stil de decor..
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun
Toaleta Consola Machiaj Masuta Scaun

Setul masa toaleta cosmetica machiaj poate fi amplasat cu usurinta in orice colt al camerei datorita dimensiunilor sale compacte. Este perfect pentru camerele mici sau pentru spatiile de lucru limitate,..
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Pe langa aspectul sau atractiv, acest scaun tapitat aduce si un plus de confort. Dispune de o perna moale si pufoasa, care asigura o sedere comoda si relaxanta. Astfel, poti petrece timpul necesar pentru..
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata este un element de design care adauga frumusete si eleganta incaperii, si care poate fi personalizata in functie de preferinte, pentru a se potrivi cu stilul si designul interiorului...
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Cu o atentie speciala la durabilitate, dulapul este rezistent la umiditate si deformari, fiind potrivit pentru utilizarea in baie. Suprafata sa crem ivory usor lucioasa este usor de curatat si de intretinut...
Masa Toaleta Tapitata Machiaj
Masa Toaleta Tapitata Machiaj

Tapiteria de catifea asigura un nivel suplimentar de confort si lux pe parcursul utilizarii mesei. Catifeaua este moale si placuta la atingere, oferind astfel un mediu confortabil in timp ce te ocupi de..
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda dispune de o suprafata extensibila, care se poate transforma in masa de calcat, oferind astfel o solutie inteligenta pentru spatii mici. Suprafata mesei este realizata din rachita, asigurand astfel..
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Fiecare noptiera este prevazuta cu doua sertare spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a pastra articolele de uz zilnic, cum ar fi carti, ochelari, chei sau ochelari de dormit. Dispunand..

Copyright 2023 - Mobilier cu vanzare in toata tara, produse recomandate de Plus.ro, partener eMobili. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.